Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g400g593kcal81.1g6.9g26g0g
Fetajuusto (Pirkka)200g550kcal32g2g46g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)80g24kcal0.8g3.2g0.3g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 80g312kcal1.7g1.8g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g3582kcal247.6g151.8g215.8g13.2g
Valittu annoskoko1560g1791kcal123.8g75.9g107.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna780g896kcal61.9g38g54g3.3g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772