Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 60g14kcal0.8g1g0.4g1.4g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 1170g343kcal11.9g54.6g3.6g21.4g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g3185kcal38g129.8g266g45.6g
Valittu annoskoko1560g1592kcal19g64.9g133g22.8g
Annoskoko puolitettuna780g796kcal9.5g32.5g66.5g11.4g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768