Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5128g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)154g154kcal11.5g26.2g0.8g3.2g
Sipuli (kuorittu)513g139kcal6.7g24.6g1g8.7g
Purjosipuli 256g59kcal4.6g6.2g0.5g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g769g215kcal4.6g45.8g1.5g19.2g
Selleri, annos 50g513g72kcal5.1g15.4g0g0g
Tomaatti, tuore1282g260kcal7.7g48.7g3.8g17.9g
Sieni tatti, hapero 769g213kcal14.1g22.3g3.8g14.6g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g513g56kcal4.1g8.2g0.5g0g
Oliiviöljy 103g907kcal0g0g102.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4149kcal116.8g394.8g229g138g
Valittu annoskoko10000g2075kcal58.4g197.4g114.5g69g
Annoskoko puolitettuna5000g1037kcal29.2g98.7g57.3g34.5g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711