Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g3151g2993kcal220.5g472.6g31.5g252.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2740g9315kcal383.6g0g849.3g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g2192g438kcal54.8g26.3g11g0g
Sipuli (kuorittu)822g222kcal10.7g39.5g1.6g14g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g274g285kcal21.6g44.7g1.6g5.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 685g2261kcal13.7g20.5g239.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl69g616kcal0g0g68.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g69g500kcal0.7g0.7g54.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33262kcal1411.2g1208.6g2516g543.2g
Valittu annoskoko10000g16631kcal705.6g604.3g1258g271.6g
Annoskoko puolitettuna5000g8316kcal352.8g302.2g629g135.8g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701