J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g376g225kcal5.6g48.8g0.4g3.4g
Herne, pakaste (rainbow)543g461kcal32.6g81.4g0g16.8g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g8.3g17kcal0.4g2.1g0.8g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g209g230kcal6.3g6.7g20.9g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g13g3.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3130g1872kcal90g280.2g44.2g40.6g
Valittu annoskoko1565g936kcal45g140.1g22.1g20.3g
Annoskoko puolitettuna783g468kcal22.5g70.1g11.1g10.2g
Arvot/100g100g60kcal2.9g9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637