Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1029g1707kcal195.4g0g102.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso51g7.7kcal0.5g1.1g0.1g0.8g
Rypsiöljy 69g614kcal0g0g69.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]296g998kcal35.5g0g109.4g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g33kcal1.5g1.9g1.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g6776kcal468.4g15.8g566.6g12.6g
Valittu annoskoko1566g3388kcal234.2g7.9g283.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna783g1694kcal117.1g4g141.7g3.2g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119