Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 254g1033kcal0g254.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g225kcal19.8g0.5g16.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.1g1.8g5.1g
Vehnälese 15g34kcal2g2.3g0.7g5.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1347kcal0g0g149.6g0g
Porkkanaraaste 200g449g121kcal2.7g23.8g0.9g11.2g
Tomusokeri 1dl=60g112g449kcal0g112.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 225g648kcal24.7g6.7g58.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g8958kcal130g1059.4g456.2g43.8g
Valittu annoskoko1566g4479kcal65g529.7g228.1g21.9g
Annoskoko puolitettuna783g2240kcal32.5g264.9g114.1g11g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696