Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl540g648kcal102.6g4.9g23.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.3g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Ruokosokeri11g46kcal0g11.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 563g197kcal26g11g1.7g14.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka80g20kcal0.7g3.7g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Cashewpähkinä 113g646kcal22.5g21.2g52.1g3.9g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g12g35kcal1.1g2.1g2.4g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu23g203kcal0g0g22.5g0g
Maizena maissitärkkelys39g138kcal0.3g34.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g4020kcal316.8g202.8g205g43.8g
Valittu annoskoko1566g2010kcal158.4g101.4g102.5g21.9g
Annoskoko puolitettuna783g1005kcal79.2g50.7g51.3g11g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721