Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi732g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g12g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 56g128kcal7.5g8.7g2.5g21.1g
Vehnäjauho puolikarkea 732g2511kcal74.6g512.2g8.8g25.6g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g110kcal0g27g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g5498kcal164.2g1095.8g22.6g93.4g
Valittu annoskoko1566g2749kcal82.1g547.9g11.3g46.7g
Annoskoko puolitettuna783g1375kcal41.1g274g5.7g23.4g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248