Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia4086g5720kcal694.6g0g326.9g0g
Paprika, punainen1481g381kcal13.3g68.1g5.9g29.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1931g349kcal10.8g48.3g7.7g13.5g
Pizzajuustoraaste, annos 360g1022g2860kcal316.6g0g173.6g0g
Soijakastike 204g123kcal10.6g19.4g0.2g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g102g61kcal3.1g15.3g0.1g0g
Paprikajauhe 102g328kcal15.1g18.7g13.3g38.2g
Mustapippuri 51g143kcal5.6g19.6g1.7g13.5g
Sipuli (kuorittu)1022g276kcal13.3g49g2g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20481kcal2166g476.8g1062.8g224.4g
Valittu annoskoko10000g10241kcal1083g238.4g531.4g112.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5120kcal541.5g119.2g265.7g56.1g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192