Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 70g159kcal9.8g1.2g12.6g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Pinaatti 1190g159kcal19.3g4.8g3.6g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g2048kcal68g41.4g173.6g39.4g
Valittu annoskoko1568g1024kcal34g20.7g86.8g19.7g
Annoskoko puolitettuna784g512kcal17g10.4g43.4g9.9g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790