Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 29g21kcal3.7g0.3g0.1g2g
Voi ingman57g411kcal0g0g45.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 571g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 297g1019kcal30.3g207.8g3.6g10.4g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g594g1989kcal71.3g391.9g14.3g48.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g6992kcal210.6g1227.4g127.4g122.2g
Valittu annoskoko1568g3496kcal105.3g613.7g63.7g61.1g
Annoskoko puolitettuna784g1748kcal52.7g306.9g31.9g30.6g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565