Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 996g630kcal29.9g47.8g34.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta324g1165kcal42.1g226.5g6.8g11.3g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.2g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 219g312kcal27.4g0.7g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g4575kcal199.4g550.2g168.4g22.6g
Valittu annoskoko1568g2288kcal99.7g275.1g84.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna784g1144kcal49.9g137.6g42.1g5.7g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356