Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g275g355kcal11.6g14g27.5g0g
Auringonkukansiemen 233g1386kcal53.7g29.4g115.5g14g
Seesaminsiemen, kuorineen 140g944kcal37.6g9.7g81.2g17.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale117g70kcal11.7g5.8g0.4g85.2g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g140g676kcal34.3g46.6g40.3g39.8g
Fiber husk (1rkl=10g)23g2.3kcal0.4g0g0.1g19.8g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g47g175kcal8.3g20.6g10.4g4.9g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki308g173kcal26.2g15.4g0.6g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g8377kcal434.2g302.2g604.6g362g
Valittu annoskoko1568g4189kcal217.1g151.1g302.3g181g
Annoskoko puolitettuna784g2094kcal108.6g75.6g151.2g90.5g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415