Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 50g54kcal4.2g7g0.2g3.5g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g161kcal10.2g16.8g3.8g9.4g
Valittu annoskoko157g80kcal5.1g8.4g1.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna79g40kcal2.6g4.2g1g2.4g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.3g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910