Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl38g29kcal6.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl13g21kcal2.3g0.2g1.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g152kcal18.4g7.8g5g1.6g
Valittu annoskoko157g76kcal9.2g3.9g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna79g38kcal4.6g2g1.3g0.4g
Arvot/100g100g48kcal5.9g2.5g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353