Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise13g35kcal0.4g0.3g3.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 13g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)9g21kcal1.2g0g1.7g0g
Kevytkerma38g45kcal1.2g1.7g3.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Arkijuusto, Valio [330kcal]6.2g21kcal1.7g0g1.5g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g519kcal23.8g35.8g30.4g2.2g
Valittu annoskoko157g260kcal11.9g17.9g15.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna79g130kcal6g9g7.6g0.6g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734