Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g23g23kcal4.5g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g25kcal1.7g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g120kcal14g2g5.2g2.2g
Valittu annoskoko158g60kcal7g1g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna79g30kcal3.5g0.5g1.3g0.6g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852