Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Perunajauhot,rainbow35g114kcal0g28.5g0g0.5g
Sokeri 30g121kcal0g29.9g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 21g10kcal0.1g1.7g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g40kcal0g10.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 21g8.5kcal0.2g0.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g701kcal10.2g142.8g8.4g3.4g
Valittu annoskoko157g351kcal5.1g71.4g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna79g175kcal2.6g35.7g2.1g0.9g
Arvot/100g100g223kcal3.2g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386