Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino23g80kcal5.4g12.4g0.9g1.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g38g24kcal4.9g0.7g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g10g4.1kcal1g0g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g342kcal36.8g26.4g9.4g2.8g
Valittu annoskoko157g171kcal18.4g13.2g4.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna79g86kcal9.2g6.6g2.4g0.7g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.4g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930