Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)50g185kcal15g0g13.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.9g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Pekoni rasvainen 13g47kcal1.5g0g4.6g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g25g56kcal4.8g0g4.1g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)10g16kcal2.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g722kcal60g3.6g51.4g1.8g
Valittu annoskoko158g361kcal30g1.8g25.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna79g181kcal15g0.9g12.9g0.5g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842