Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)15g48kcal2.9g2.3g3g0g
Kookosrasva (Cocos)75g668kcal0g0g75g0g
Vispikerma, Milbona25g90kcal0.5g0.7g9.5g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g10g66kcal2.6g1.1g5.9g0.2g
Murot, Rice Crispies5g19kcal0.3g4.3g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly25g36kcal3.8g2.3g1.4g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g1872kcal20.2g26.2g189.6g28g
Valittu annoskoko158g936kcal10.1g13.1g94.8g14g
Annoskoko puolitettuna79g468kcal5.1g6.6g47.4g7g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868