NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe53g179kcal3g37.8g1.4g3.3g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)75g135kcal8.3g4.1g9.8g0g
Rypsiöljy Eldorado2.5g21kcal0g0g2.3g0g
Margariini 60%, kultarypsi 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g712kcal24.2g86.2g30g6.6g
Valittu annoskoko158g356kcal12.1g43.1g15g3.3g
Annoskoko puolitettuna79g178kcal6.1g21.6g7.5g1.7g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651