Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska94g28kcal1.3g6.1g0.5g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g17g37kcal3.9g0.2g2.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 19g43kcal2.6g0.3g3.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g355kcal18.6g32g17.8g1g
Valittu annoskoko157g177kcal9.3g16g8.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna79g89kcal4.7g8g4.5g0.3g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.2g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304