Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g38g82kcal3.7g15.1g0.7g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Salsa medium (Rainbow)25g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g5g7kcal0.1g0.2g0.6g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman30g60kcal6.6g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g422kcal33.4g35.8g15.6g8g
Valittu annoskoko158g211kcal16.7g17.9g7.8g4g
Annoskoko puolitettuna79g106kcal8.4g9g3.9g2g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.4g5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225