Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g7.3g40kcal0g0g4.4g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g22g111kcal1.8g12.7g5.7g1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g51g33kcal5.6g2.1g0.2g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Liivate 1.5g5.1kcal1.2g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g5.8g2.4kcal0g0.6g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g29g162kcal2.4g15.2g10.2g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g37g69kcal1.6g5.8g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g881kcal25.2g81.6g49.8g2g
Valittu annoskoko158g440kcal12.6g40.8g24.9g1g
Annoskoko puolitettuna79g220kcal6.3g20.4g12.5g0.5g
Arvot/100g100g279kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892