Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 13g7.7kcal1.3g0.4g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl58g214kcal16.8g0g16.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g23g139kcal4.9g1.5g12.5g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.6g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g4.4g1.4kcal0g0g0g3.5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)6.5g17kcal1.1g2.2g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g910kcal60.6g11.6g68.4g11g
Valittu annoskoko158g455kcal30.3g5.8g34.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna79g228kcal15.2g2.9g17.1g2.8g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.7g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488