Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g104g71kcal1.7g15.5g0.1g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow6.3g8.4kcal0.5g0.8g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)21g18kcal0.2g0.7g1.5g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)10g27kcal2.7g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g248kcal10.2g34.4g7.6g0g
Valittu annoskoko158g124kcal5.1g17.2g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna79g62kcal2.6g8.6g1.9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438