Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g54g45kcal0.6g9.8g0.2g1g
Canderel makeutusjauhe22g86kcal0.6g20.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Margariini, flora kevyt 40 11g42kcal0g0.6g4.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g11g7.8kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.5g30.6g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g720kcal15g127.6g15.2g5.2g
Valittu annoskoko158g360kcal7.5g63.8g7.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna79g180kcal3.8g31.9g3.8g1.3g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917