Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g56g123kcal10.3g0g9.2g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus26g92kcal3.7g0.1g8.4g0g
Herne kuivattu75g212kcal13.4g36.4g0.8g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g852kcal54.8g73g36.8g15g
Valittu annoskoko158g426kcal27.4g36.5g18.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna79g213kcal13.7g18.3g9.2g3.8g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23.2g11.7g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161