Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton90g96kcal20.8g0g1.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)45g68kcal7.2g1.8g3.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)6.7g49kcal0g0g5.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g10g38kcal2.4g0g3.3g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g503kcal61g3.8g27.4g0.2g
Valittu annoskoko157g252kcal30.5g1.9g13.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna79g126kcal15.3g1g6.9g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.4g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153