Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 23g125kcal0.2g0.2g14g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g26g92kcal3.7g14.6g1.8g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustikka pirkka 200 g37g12kcal0.4g2.4g0.4g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g37g32kcal1.2g1.7g2.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g724kcal15.4g77.8g39.2g0.6g
Valittu annoskoko158g362kcal7.7g38.9g19.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna79g181kcal3.9g19.5g9.8g0.2g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618