Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 26g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Punajuuri 29g11kcal0.3g2g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.6g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g15g22kcal2.6g0g1.3g0g
Maizena maissitärkkelys8.7g31kcal0.1g7.6g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g168kcal7.4g25.2g3.6g3.6g
Valittu annoskoko158g84kcal3.7g12.6g1.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna79g42kcal1.9g6.3g0.9g0.9g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162