Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.4g0.5kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g50g49kcal3.5g6.5g0.3g2.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)55g16kcal0.5g3.3g0.1g0.5g
Makaroni, pasta 16g54kcal1.7g10.9g0.2g0.5g
Pinaatti 5.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g309kcal12.2g44g7.4g9g
Valittu annoskoko158g154kcal6.1g22g3.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna79g77kcal3.1g11g1.9g2.3g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284