Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 52g15kcal0.6g2.1g0.1g1.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kurkku, tuore18g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Päärynä kuorittu 49g21kcal0.2g3.9g0g1.9g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki18g14kcal2.3g0.3g0.3g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g115kcal6.6g14.8g1.4g6.8g
Valittu annoskoko158g58kcal3.3g7.4g0.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna79g29kcal1.7g3.7g0.4g1.7g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.7g0.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714