Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 824g149kcal4.6g20.6g3.3g5.8g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio53g115kcal4.2g13.6g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g312g874kcal59.3g0.1g68.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g2389kcal136.2g68.6g164.2g11.6g
Valittu annoskoko1570g1195kcal68.1g34.3g82.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna785g597kcal34.1g17.2g41.1g2.9g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965