Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 501g539kcal42.2g70.1g1.8g35.1g
Persilja 63g17kcal0.9g0.7g0.1g5g
Ruohosipuli 25g5.7kcal0.3g0.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g1607kcal101.8g168g37g95.2g
Valittu annoskoko1570g803kcal50.9g84g18.5g47.6g
Annoskoko puolitettuna785g402kcal25.5g42g9.3g23.8g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910