Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 844g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 563g184kcal3.5g31.3g1.1g14.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g8.4g10kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g113g135kcal3.6g5.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3141g864kcal16.6g84.4g43.6g30.4g
Valittu annoskoko1570g432kcal8.3g42.2g21.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna785g216kcal4.2g21.1g10.9g7.6g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011