Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2547g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2547g1172kcal81.5g122.3g38.2g0g
Ruokasuola jodioitu 38g1kcal0.2g0g0g0g
Seiti pakaste 2038g1580kcal357.8g0g14.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2547g1939kcal47.9g394.8g5.1g25.5g
Sipuli 153g46kcal1.9g7.3g0.3g2.6g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g64g433kcal0.6g0.6g47.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g219kcal6.5g44.6g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10779kcal992.8g1139.2g213g60.6g
Valittu annoskoko10000g5390kcal496.4g569.6g106.5g30.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2695kcal248.2g284.8g53.3g15.2g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519