Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss501g371kcal6g90.1g1.5g0g
Karjalanpaisti atria 700g467g748kcal88.8g0g43g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)260g78kcal2.6g10.4g1g0.5g
Kevytkerma134g160kcal4.3g6g13.4g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%134g114kcal1.9g5.9g9.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g27g65kcal2.9g1.3g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g3098kcal214.4g232.2g147.2g2.8g
Valittu annoskoko1572g1549kcal107.2g116.1g73.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna786g774kcal53.6g58.1g36.8g0.7g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920