Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Naudanliha keskiarvo 600g916kcal115.8g0g50.4g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Hapankaali (Rasilainen)300g54kcal5.4g5.4g0.9g6g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Smetana18g70kcal0.4g0.4g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g2665kcal259g135.4g119.6g30.2g
Valittu annoskoko1572g1333kcal129.5g67.7g59.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna786g666kcal64.8g33.9g29.9g7.6g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032