Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g450g113kcal5g22.5g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g56g20kcal2.3g2g0.2g2.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 270g373kcal50.6g0g18.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.4g0.2g2.5g0g
Vesi788g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g1066kcal118.6g49.4g43.2g5g
Valittu annoskoko1575g533kcal59.3g24.7g21.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna788g267kcal29.7g12.4g10.8g1.3g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994