Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 700g308kcal3.5g44.8g4.2g23.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g500g1950kcal0g490g0g0g
Suklaa tumma 300g1550kcal11.7g159.8g93g15.9g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g7634kcal30.6g1390.6g194.4g78g
Valittu annoskoko1575g3817kcal15.3g695.3g97.2g39g
Annoskoko puolitettuna788g1909kcal7.7g347.7g48.6g19.5g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914