Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 300g228kcal5.6g46.3g0.6g3g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)188g225kcal37.5g0g6.6g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)601g276kcal19.2g28.8g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g1515kcal127.4g160.2g32.8g9.6g
Valittu annoskoko1575g758kcal63.7g80.1g16.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna788g379kcal31.9g40.1g8.2g2.4g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339