Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Parmesan formaggio da pasta40g183kcal16g0g13.2g0g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla400g216kcal6g27.6g9.2g4g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Paprika vihreä 160g34kcal1.5g4g0.5g3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss200g620kcal48g1.6g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3152g3257kcal215.2g158.4g188.6g31.6g
Valittu annoskoko1576g1629kcal107.6g79.2g94.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna788g814kcal53.8g39.6g47.2g7.9g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318