Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Naudan Sisäpaisti749g824kcal164.8g0.7g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Chili paprika punainen67g27kcal1.3g6.1g0g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g599g216kcal10.8g38.4g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3156g2573kcal359.2g119.8g81g9.6g
Valittu annoskoko1578g1286kcal179.6g59.9g40.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna789g643kcal89.8g30g20.3g2.4g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729