Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 7.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g7.5g23kcal1.2g0.5g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.4g2.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g450g427kcal90g0g3.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)277g111kcal3.1g20g1.4g3.9g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3159g1829kcal200.2g94.4g58g25g
Valittu annoskoko1580g915kcal100.1g47.2g29g12.5g
Annoskoko puolitettuna790g457kcal50.1g23.6g14.5g6.3g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185762