Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g25g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g20g18kcal0.9g3.3g0.1g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g20g18kcal1.2g3g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow20g5kcal0.2g1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g167kcal12.8g18g4.6g0g
Valittu annoskoko158g84kcal6.4g9g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna79g42kcal3.2g4.5g1.2g0g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151