Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)54g86kcal10.2g0g4.8g0g
Punajuuri 36g14kcal0.4g2.5g0.1g0.9g
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Pavut,ruskeat suolaliemess12g12kcal0.9g1.8g0.1g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g284kcal24.4g17g12.2g8.6g
Valittu annoskoko158g142kcal12.2g8.5g6.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna79g71kcal6.1g4.3g3.1g2.2g
Arvot/100g100g90kcal7.7g5.4g3.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259