Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria63g125kcal5.5g6.2g8.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix14g7kcal0.2g1.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7g63kcal0g0g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g416kcal12.2g20.4g31.6g0.4g
Valittu annoskoko158g208kcal6.1g10.2g15.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna79g104kcal3.1g5.1g7.9g0.1g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.4g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823